PODCAST: Lanýže objednáváme každý týden čerstvé, hosté k nám létají vrtulníkem, říká šéfkuchař

Foto zdroj: Focuson.cz
Byznys 16. 12. 2021

PODCAST: Lanýže objednáváme každý týden čerstvé, hosté k nám létají vrtulníkem, říká šéfkuchař

Miroslav Grusz se učil po boku Zdeňka Pohlreicha, působil několik let v Itálii a Švýcarsku a pracoval ve špičkových restauracích, například v restauraci Allegro v hotelu Four Seasons, kde se nacházel v době, kdy restaurace získala první michelinskou hvězdu v Čechách a zároveň v celé střední Evropě. Je také spolumajitelem italské MG restaurace, která se nachází na mladoboleslavském letišti. Poslechněte si zítřejší rozhovor s předstihem ve formě podcastu.

Autor: redakce

FocusOn je zpravodajský web zaměřený na nové trendy v ekonomice s důrazem na využívání moderních technologií.

Další články